fbpx

Stagiaire Bedrijfskunde

Flexkozijn, dé leverancier van kunststof kozijnen met de beste kwaliteit van het merk Schuco. Wij zijn een jong, innovatief bedrijf, maar dan wel met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen, dakramen, overkappingen en schuifpuien.
Ons kantoor is gevestigd in Goor. Vanuit hier leveren en plaatsen wij kozijnen door heel Nederland.

Flexkozijn - over flexkozijn

Wat zoeken we:

 

Dat we hard groeien de laatste tijd, blijkt al uit onze verhuizing naar een 10x zo groot pand in Goor. Om onze bedrijfsvoering aan te passen op onze nieuwe locatie, zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiaire die zijn/haar bijdrage wil leveren in het opnieuw vormgeven van onze organisatiestructuur. Want niet alleen ons klantenbestand en pand groeit, ook onze ambities blijven groeien.

 

 

Wij zoeken een creatief persoon die praktisch de theorie kan toepassen in onze organisatie. Die gedreven is en het leuk vind om structuur aan te brengen in een dynamische en chaotische organisatie.

Wat ga je doen:

 

Als stagiaire vervul je een veelzijdige en uitdagende functie, waarbij creativiteit en eigen inbreng erg wordt gewaardeerd. Wij zijn opzoek naar een stagiaire die doormiddels onderzoek mee wil denken met proces- en organisatiestructuur optimalisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meedenken met en helpen opstellen van orderstromen, beleidsstructuren, checklists, regelementen en de uitvoering van een RI&E. 

Je kan je stage deels zelf invullen, helemaal naar jouw talenten en interesses, met af en toe taken ter ondersteuning van onze administratieve (HR) afdeling. Met natuurlijk ook tijd voor je eigen stageopdrachten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Flexkozijn-monteur

Ontdek hoe wij jou
kunnen helpen.