fbpx

Flexkozijn

Met gedisciplineerde precisie en zorg dragen wij bij aan plezier en warm wonen. Door echt te luisteren vervullen we de wensen van alle betrokkenen en denken me mee voor de beste opties en mogelijkheden. Wij maken verwachtingen waar door afspraken na te komen. Met als resultaat een prachtig eindresultaat, nieuw warm woongenot voor jou én een lange-termijnrelatie. Want ook na de plaatsing, laten wij jou niet in de kou staan.

Wij zijn een innovatie bedrijf, maar dan wel met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen, dakramen, overkappingen en schuifpuien. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Zo zijn onze kunststof kozijnen van het merk Schüco, bekleden we jouw gevel met hoogwaardig Keralit gevelbekleding en zijn alle kozijnen en deuren voorzien van het sterkste glas van Pilkinton.

Zo weet je zeker met een Flexkozijn kunststof kozijnen:

Dat zit goed

 

Flexkozijn adviesgesprek - over flexkozijn kunststof kozijnen

Werkwijze Flexkozijn

 

1     De kennismaking

Allereerst de kennismaking waarin we niet alleen naar jouw wensen luisteren maar ook graag meedenken over de beste mogelijkheden. Op basis daarvan stellen we een passend plan op. Bereiken we een akkoord? Dan wordt u binnen 2 weken gebeld voor een inmeting.

 

2     Bouwtechnische inmeting

Tijdens de bouwtechnische inmeting wordt alles tot op de millimeter precies ingemeten en kunnen bij akkoord de orders de deur uit.

 

3     Plaatsing

Ongeveer 4 weken voor de plaatsing, wordt u gebeld om de specifieke plaatsingsdatum af te spreken. Hiervan krijgt u via de e-mail een bevestiging, inclusief extra informatie over het plaatsen.

Op de afgesproken datum worden de producten geplaatst en compleet afgewerkt.

 

4     Eindresultaat

Zorgeloos genieten.

Flexkozijn - werkwijze flexkozijn dat zit goed

Werkgebied Flexkozijn

Vanuit onze werkplaats en showroom in Goor, waar wij o.a. onze eigen dakkapellen bouwen, geven wij advies en plaatsen wij kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen door een groot deel van Nederland.

Liever langs komen in de showroom? Maak vrijblijvend een afspraak voor een showroom-gesprek.

Vacatures

Monteurs

 

 

Parttime/fulltime              Nederland

 

Flexkozijn is opzoek naar handige monteurs, zelfstandige monteurs en zelfstandige montage ploegen voor het plaatsen van kunststof

Stagiaire Bedrijfskunde

 

 

Parttime/fulltime              Nederland

 

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiaire die de theorie kan toepassen in onze organisatie. Die gedreven is en het leuk vind om structuur aan…

Onze referenties

Een greep uit onze referenties. Resultaten waar wij trots op zijn.

 

Kozijnen

Familie Kuiper

Dakkapel,
voor en achterdeur

Familie Willems

 

Schuifpui,
deuren en
kozijnen

Familie Janssen

 

Schuifpui

Familie Brouwer

Onze keurmerken

Politiekeurmerk - Flexkozijn dat zit goed - blauw
Politiekeurmerk - Flexkozijn dat zit goed - blauw
Politiekeurmerk - Flexkozijn dat zit goed - blauw
Flexkozijn-monteur

Ontdek hoe wij jou
kunnen helpen.