fbpx

Gas besparen met kunststof kozijnen

Deze winter besparen op de gas en energie rekening? Gemiddeld verliest een woning ruim 15-20% warmte via de ramen en deuren. Vervang daarom je oude ramen, kozijnen en deuren door de kunststof kozijnen met HR++ (+) ramen van Flexkozijn.
 

Flexkozijn adviesgesprek - over flexkozijn kunststof kozijnen

Voordeel op je energierekening

Het vervangen van je enkel glas ramen kan al snel tussen de 500 – 700 m3 gas per jaar besparen. En met de huidige prijzen van €3,45 per m3 bespaar je daar dus al snel
€1.725 – € 2.415 mee per jaar.

Heb je al dubbel glas maar wil je dit vervangen door isolerend dubbel glas, dus HR ++ of HR +++ (~tripel glas), dan bespaar je al snel tussen de 250 – 360 m3 per jaar. Ook deze gas besparing scheelt duizende euro’s op je jaarrekening.

Daarboven op komt nog de ruime subsidies die de Nederlandse overheid begin 2022 heeft ingesteld op het isoleren van je huis.

Kunststof kozijnen met extra subsidie

Plan nu een Flexkozijn vrijblijvend adviesgesprek.

Sinds 1 januari 2022 zijn de subsidieregelingen voor het verduurzamen van je woning versoepeld. Dat betekend dat een nieuw kunststof kozijn van Flexkozijn (standaard voorzien van HR++ glas) nog voordeliger kan.

Voor het aanvragen van een subsidie voor het verduurzamen van je woning, is sinds begin dit jaar namelijk:
✅ Minder isolatie oppervlakte nodig
✅ En zijn de bedragen hogere

Subsidies voor kunststof kozijnen met HR ++(+) glas liggen tussen de € 2.900 en de € 4.500, afhankelijk van je type huis (tussenwoning, hoekhuis, vrijstaande woning etc) en het aantal m2 glas. 

Dit klinkt ingewikkeld, maar wij lichten dit graag verder toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Kunststof kozijnen en HR ++ glas

Snel terugverdiend 

Je nieuwe kunststof kozijnen en deuren met isolatieglas heb je dus binnen no time terugverdiend, dankzij het grote voordeel op je gasrekening en de subsidies die je ontvangt. Met daarbij het voordeel dat je deze winter weer lekker warm binnen zit.

#datzitgoed

Onze referenties

Een greep uit onze referenties. Resultaten waar we trots op zijn.

  Door Flexkozijn is ons huis een paleis!

  Vakkundig gesprek gehad waarbij al onze wensen op papier zijn vastgelegd en waar mee gedacht is naar mogelijkheden om alles tot een mooi geheel te kunnen maken. Hierna kwam Steven, inmeten en ook hij dacht erg fijn met ons mee. Van 24-26 november zijn onze houten kozijnen vervangen naar kunststofkozijnen in dezelfde kleuren. Dit is met plezier, kunde en vol energie gedaan door Barry, Tim en Joep. Wat een fijne gasten! Zonder gezeur een hele fijne samenwerking tussen hen en ons. De dakrand/gevelbekleding hebben we ook met keralit laten bekleden. Dit was voor de mannen een uitdaging, maar ze vonden het erg mooi. Ook werd er goed gedacht aan de veiligheid. Zowel het plaatsen als afwerken is nauwkeurig gedaan. De witte plaat, wordt nog vervangen door antraciet. Na het afwerken is alles keurig opgeruimd. Hun trots op hun werk en wij trots op onze woning! We hebben erg veel plezier van het werk van Flexkozijn en raden het zeer zeker aan!!!

  –  Michael uit Apeldoorn  –

  Vakkundig en fijne communicatie

  Wij hebben een dakkapel en schuifpui laten plaatsen door Flexkozijn. Vanaf begin tot eind netjes en open. Meedenkend en fijne monteurs. Ook als er iets afwijkt wordt er in oplossingen gedacht en wordt dit opgelost! Bedankt voor de samenwerking en tot de volgende klus! Team Flexkozijn ga zo door en nogmaals heel erg bedankt.

  –  Dave uit Almere  –

  Aanrader

  FlexKozijn heeft bij ons een schuifpui, 2 ramen en een dakkapel geplaatst. We zijn er superblij mee. Professioneel bedrijf die service hoog in het vaandel heeft staan. Na het inmeten binnen 2 maanden geleverd en gemonteerd. De mannen die hier alles kwamen installeren hadden kennis van zaken en alles werd uit handen genomen. Kortom: een aanrader.

  –  Alex uit Uithoorn –

  We zijn zeer tevreden

  Vanaf het begin een goed gevoel Naar meerdere offertes was de keuze duidelijk Goed en duidelijk advies Hard werkend personeel tijdens het plaatsen van de kozijnen, werken netjes komen afspraken na Laten het netjes achter We zijn erg blij met het eindresultaat.

  –  Bennie uit Enschede –

  Fantastische service en plaatsing

  Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen hun afspraken na, goede communicatie. Uitstekend plaatsings personeel. Werken hard, zijn op tijd, ruimen alles op en leveten vakwerk af. Raad aan iedereen dit bedrijf aan, kom je niet veel merr tegen in deze tijd.

  –  Jan en Ellis uit Almere –

  Toppers

  Wij hebben een schuifpui laten zetten en nog andere kozijnen, zeer tevreden. vriendelijke monteurs en erg behulpzaam. echt vakmanschap.

  –  Fam Smit Knol uit Bovenkarspel –

  Gezellige en nette vakmensen

  Dennis, Reno en Stefano hebben bij ons de schuifpui gezet. Goede service, gezellige jongens en al met al vakwerk afgeleverd! Bedankt!

  –  Robert uit Zoetemeer –

  Very Good

  Dennis and Barry did a very good job, clean and professional. A very good job.

  –  Emilienne uit Amstelveen –

  Fantastisch

  Afgelopen 6 dagen hebben wij samen gewerkt met Dennis en Barry. Wij waren bezig met een badkamer en wc verbouwing. Zij waren bezig met kunststofkozijnen, keralit panelen en de opritdeur. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Ik zou het 10 sterren geven, maar helaas kan ik alleen 5. Prachtig werk uitgevoerd. Groetjes jongens en tot de volgende keer.

  –  Mariusz uit Lelystad –

  Renovatie dakkapel

  FlexKozijn heb ik gekozen omdat men in onze straat zeer tevreden was over de werkzaamheden van dit bedrijf. Dus ik heb ook mijn dakkapel laten renoveren door FlexKozijn. De plaatsing het kunststof kozijn en afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel zag er perfect uit. Maar aan de buiten kant ging er veel mis . Het dak van de dakkapel was lek na de renovatie De kunststof schroten waren niet goed op lengte gezaagd. Het dakleer was niet goed aan gebracht. Het oude dak lood was niet verwijderd. Ik had geen geluk met mijn dakkapel. Maar het bedrijf heeft mij niet laten zitten ondanks dat ik de rekening al helemaal had betaald. Er werd gelijk een dakdekker geregeld voor de lekkage en de service monteur Robert heeft daarna alles naar volle tevredenheid van mij hersteld tot in de kleinste details . Hulde. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen.

  –  Cor uit Apeldoorn –

  Zeer tevreden!

  Vorige jaar door Flexkozijn een schuifpui laten plaatsen en dit jaar een dakkapel. Er wordt aan de gemaakte afspraken gehouden. Dat is heel fijn. Als je vragen hebt zijn ze altijd prima bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Materiaal die ze gebruiken is kwalitatief en mooi.

  –  Oran uit Maarssen –

  Top ervaring, facelift jaren 90 woning

  Zeer goede ervaring met Flexkozijn. Onze jaren 90 woning heeft in 2 dagen een facelift gekregen naar nu. Kozijnen vervangen beneden en boven en onze gehele voorgevel aangepast naar keralit. Dag 1 was het sloopwerk beneden en onze woning gaf zich niet zomaar gewonnen. De mannen gaven niet op en ondanks verschillende onmogelijkheden qua constructie vonden ze voor alles een oplossing. Dag 2 het boven gedeelte met en afwerking. Strak werk en Dennis& Jeffrey maken er een gezellige boel van zelfs met onze moeilijke vragen :P. Kortom aanrader.

  –  Rene uit Amersfoort –

  Cijfer 9,5 - flexkozijn

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Laat jouw gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

  Selecteer het product waar u advies over wilt